HABER DETAY
Bayan dış giyimin öncüsü ASM ASMANTO
Bayan dış giyimin öncüsü ASM ASMANTO

1996 yılından beri bayan dış giyim imalatı yapan ve ürettiği mantoları yurt dışına ihraç ederek markasını dünya genelinde tanıtan ASM ASMANTO pandemi sürecinde de üretimlerine devam ediyor. Covid-19’a yönelik alınan yüksek önlemlerle ülke ekonomisine katkı sağlamak için üretimlerine ara vermeden devam eden marka bu yıl da merakla beklenen yeni koleksiyonunu tanıtmaya başlıyor.

Hem şık hem zarif gözükmek isteyen kadınların tercihi ASM ASMANTO, farklı renk ve model alternatifleri ile hazırladığı ürünlerini bu yıl pandemi sebebiyle özel bir organizasyonla tanıtamasa da www.asmanto.com ve asmanto_by_asm sosyal medya hesapları üzerinden tüm dünya ile paylaşmaya başladı.

HEM TOPTAN HEM PERAKENDE

İzmir’de bulunan ve ileri teknoloji ile donatılan ASM ASMANTO’nun üretim atölyesinde hazırlanan mantoları ister toptan ister perakende olarak satın alabilirsiniz. Bu özel koleksiyona göz atmalısınız….

Diğer Haberler
ASMANTO, YENİ SEZON ÜRÜNLERİNİ İHRAÇ ETMEYE BAŞLADI
Koleksiyonları ile Türkiye’den Dünya’ya bayan dış giyim sektörüne yön veren ASM ASMANTO, 2020-2021 yeni sezonun mantolarını ihraç etmeye başladı.